top of page

Len pre „špecialistov“


Helena si položila nohu na sedadlo kresla vedľa seba. Jej čierna latexová pláštenka sa roztvorila a tak som mohol vidieť, že mala čierne lodičky na vysokom opätku a čierne podväzky.

S úsmevom si uvoľnila pri krku gombík plášťa, takže sa zošuchol na zem a ona stála predo mnou v plnej kráse: veľké prsia v čiernej koženej podprsenke, ktorej dva kruhy nechali prsia plne vystúpiť. Helenine dlhé blond vlasy robili celý výjav ešte vzrušujúcejším a ja som musel ovládať svojho bojovníka, keď mi pohľad padol na malý chumáčik chĺpkov, ktorý sa klenul nad Heleniným vchodom rozkoše, kým všetko ostatné bolo dohladka vyholené.

Tentoraz mi Helena oznámila, že dnes bude mať svoj "deň v prdeli" – niekedy ju to pochytí a potom chce výlučne análny sex.

„Poď, ty ritná vŕtačka,“ vyzvala ma a viedla do spálne. Bez ďalších slov sa postavila pred svoju veľkú posteľ, predklonila sa nad posteľ a oprela sa rukami o jej rám.

Jej zadok prudko trčal dohora. Kľakol som si za ňu a pred tvárou som mal Helenine okrúhle polovičky.

Širokým jazykom som začal lízať medzi Heleninými naširoko roztiahnutými nohami, začal na vlhkej mušličke, prešiel mostíkom k ritnému otvoru, ktorý som jazykom dvakrát obišiel a pokračoval až k miestu, kde začínal Helenin chrbát. A to celé znovu a znovu. Helenina panva sa začala pohybovať.

Potom som si naslinil ukazovák svojej pravej ruky a opatrnými otáčavými pohybmi som ho zasunul Helene do zadku.

Helena, stále v stoji a opierajúc sa rukami na posteli, hlboko zavzdychala od rozkoše – áno, to chcela, tento prst v zadku. A môj prst bol dnu až na doraz, robil krúživé pohyby v čreve, robil prirážavé pohyby a tlačil som pritom svojho tvrdého vtáka na Helenine boky. Helena dychčala čoraz silnejšie a krátko na to to prišlo – rýchly a ako ho ona volala, malý orgazmus.

Neskôr, po chvíľke oddychu, doniesla Helena zo svojho šuplíka s erotickými hračkami kovovú retiazku. Bola asi meter dlhá.

Kľakla si na posteľ, podoprela sa lakťami, takže v tejto psej polohe jej zadok trčal dráždivo dohora. Natrel som reťaz trochou lubrikantu. Potom som ju natlačil centimeter po centimetri do Heleninho zadku. Patrilo to k veľkým dráždivým potešeniam, keď Helena cítila reťaz vo svojom čreve, to cudzie v nej, to kovové, čo po počiatočnom chlade preberalo krásne teplo.

Teraz čnel z Heleninej ružičky už len malý kúsok retiazky. Helena sa otočila na chrbát, zdvihla roztiahnuté nohy a pomaly ťahala za reťaz tak, že sa jej šmýkala po klitorise.

Ale potom prišiel bod, kedy to už od rozkoše nemohla vydržať. S trhnutím ju vytiahla a tlačila ju zahnutú oboma rukami na svoju mušličku a vyzeralo to, ako by sa o ňu trela. Jej mušlička sa jej poďakovala a vo viacerých vlnách pretiekla.

„Uff,“ zastonala Helena šťastne a hladkala mi stehná, „...a ty si sa chudáčik musel prizerať a ja som sa ti s ním ani trošku nepohrala."

„Nech sa páči, tu je. Môžeš s ním robiť čo len chceš.“

"Teraz chcem klystír. A to od teba a tvojho vtáka.“

Neveriacky som na ňu pozrel; „Ale ja predsa nemôžem močiť, keď mi stojí...“

„Samozrejme,“ prikývla Helena. „Myslím, že poznám jeden trik. Musíš zasunúť penis do môjho zadku. To ide, len keď je stoporený. Potom si posúložíme a ty vystriekaš spermu do môjho čreva. A potom musíme byť veľmi šikovní: tvoj penis bude po výrone menší a kratší – musíme to ale urobiť tak, aby aj napriek tomu ostal v mojom zadku. Potom ma budeš môcť napumpovať prírodnou šťavou.“

Chtivo sme súložili v tejto polohe a Helena svojimi prstami horúčkovito spolupracovala na svojom klitorise. Vzdychajúc vravela: „Toto je neskutočné šialenstvo.“

V tiahlych nárazoch som poslal svoju šťavu do Heleninho zadku, ktorý na to reagoval mimoriadne vlhkým análnym orgazmom.

Obaja sme teraz ležali zadychčaní, ale bez pohybu. Cítil som, ako môj penis v Heleninom čreve mäkne a zmenšuje sa. Tesne sme sa pritlačili jeden k druhému. Ešte pár sekúnd a potom som mohol svojou prírodnou šťavou dopriať Helene klystír. S veľkým tlakom som uvoľnil svoj preplnený mechúr. Po poslednej kvapke sa môj penis vyšmykol z Heleninej ružičky.

Helena okamžite stiahla svaly, aby cennú tekutinu predčasne nestratila.

Ale dlho sa to nedalo vydržať. So stiahnutými svalmi odkráčala do kúpeľne a sadla si na záchod. Váhavo uvoľnila svaly – a v tom sa to vyvalilo z jej čriev a dráždilo ju to viac a viac, takmer ju pripravilo o rozum, keď cítila ako z nej vyteká môj sekt. A stalo sa, čo sa stať muselo: moje a jej ruky sa stretli na Heleninom klitorise a postarali sa spolu s vyprázdňujúcim sa črevom o posledný orgazmus toho dňa.

bottom of page