top of page

Mimo misu


Kedysi, keď som bol ešte mladý chlapec, motala mi hlavu naša suseda Hanka. Krásavica na pohľadanie. Aj som sa o ňu uchádzal, ale po škole nás život rozdelil a ja som odišiel do iného mesta.

Dva razy som sa oženil, všelijaké ženy som vyskúšal. Blížim sa teraz k päťdesiatke, a rozhodol som sa vrátiť do rodného mesta. Byt po rodičoch mi zostal, a tak sa stalo, čo sa stať malo. Stretol som Hanku v našom vchode.

Tá sa zmenila!!!

Pozerám do jej očí, také sú mi známe, blízke, ako v mladosti. Ale to telo - pribrala hádam 5O kíl, i viac. Neviem, kde končia prsia, o páse sa nedá hovoriť, vlasy rozstrapatené...

Zavolala ma k sebe. Aj sme niečo vypili, aj sa priznala, že i ona na mňa nikdy nezabudla. Prisunula sa bližšie ku mne, ale musel som utiecť, taká mi bola protivná.

O mesiac neskôr sme sa stretli zas. Asi na mňa tajne vyčkávala, lebo bola špeciálne prichystaná. Krátky župan, spod ktorého sa valili tučné stehniská, prsia sa nedali obopnúť gombičkami, zas mi boli známe len tie jej oči.

Ale šiel som k nej, zas sme spomínali, ona si nohy všelijako prekladala - nuž, vrhol som sa na ňu, skúmal všetky jej záhyby a mäkké tukové vankúše.

Stuhol môj kamarát, snažil som sa do nej dostať, ale akosi sa nedalo. Nevedel som pre tú jej obezitu nahmatať nič, jeden fald za druhým. Skúšal som ho pichnúť kde sa dalo, a nakoniec som sa trafil. Hanka sa prehla, ja som cítil tú horúčosť a tesnotku. Aj som sa radoval, že pri tých kilách je tam dolu taká úzka! Dva razy za sebou som si ju vzal bez prestávky.

Ale keď sme skončili, vyjasnilo sa, že to nebolo "to" miestečko. Ja som sa urobil do jej pupka!

Je to čudné, ale páči sa nám to obidvom. Hanke to pripadá také zaujímavé a exotické, a mňa to neuveriteľne dráždi tiež. Tak teda čo mám robiť.

bottom of page