top of page

Nechutí mi jeho semeno


V ideálnom svete by bol sex iba vášeň a neboli by s ním žiadne problémy ...

Žiaľ, v realite sa môže všetko pokaziť a často sa tak aj stáva.

"Niekedy, keď dosiahnem orgazmus, tak sa pomočím."

Toto je však oveľa častejší zjav, ako si ľudia myslia, a je to úplne normálne. Keď sa žena zvlhčí počas sexu, neznamená to, že močí, ona totiž ejakuluje. Zdrojom tekutiny sú žľazy na oboch stranách močovej trubice. Keďže moč opúšťa telo cez močovú trubicu, ejakulovanie sa občas zamieňa s močením. Odhadom až 70 percent žien má s tým skúsenosť.

Toto nikoho nesmie priviesť do rozpakov a určite nie k zdržanlivosti. Nemusí sa to stať vždy a množstvo tekutiny sa môže meniť od malého pramienka až po vystreknutie. Často sa zdá, že je toho oveľa viac, ale v skutočnosti ide o malé množstvo tekutiny, ktoré je skoro nepostrehnuteľné. Treba vysvetliť partnerovi, čo sa deje a vychutnajte si to. Ukážte, že nemočíte. Veď ejakulát chutí úplne ináč ako moč. V závislosti od individuálnej telesnej chémie môže chutiť maslovo alebo sladko. Ale ak nemáte radi pocit navlhčenej postele, jednoducho si podložte pod bedrá uterák.

"Jeho semeno má veľmi silnú chuť, takže to neznášam robiť orálne."

Ak sa vám pri orálnom sexe s vaším priateľom dvíha žalúdok, nie ste sama. Problém pravdepodobne spôsobuje jeho strava. Rovnako ako z vás cítiť cesnak deň po tom, čo ste jedli nejaké talianske jedlo, je aj v tomto prípade cítiť to, čo váš partner zjedol. Aj fajčenie, alkohol alebo cvičenie môže spôsobiť rozdiel v chuti.

Riešením je obmedzenie niektorých jedál. Povedzte mu, že mu to rada robíte ústami, ale že naozaj nemáte rada chuť jeho semena. Povzbuďte ho k tomu, aby vynechal jedlá, ktoré by mohli spôsobovať silnú chuť jeho telesných tekutín - mlieko a mliečne výrobky, cesnak, cibuľu, karfiol, brokolicu. Nerobte mu to ústami, pokiaľ nie ste vzrušená. Čím menej ste vzrušená, tým viac ste schopná cítiť jeho pach a chuť. Predtým než začnete, je dobré, ak si do úst vložíte mentolový cukrík. Nielenže to bude chutiť lepšie, ale chlad mentolu mu pridá na dráždení. Používajte pri svojej sexuálnej hre rôzne jedlá, ako čokoládový sirup, med atď. Ak sa neodvažujete povedať svojmu priateľovi, že neznesiete jeho chuť, potom trochu podvádzajte a dokončíte prácu rukou.

bottom of page