top of page

Otvor ústa!


Výskumná cesta


Rozsiahlé olizovanie po celom rozkroku alebo jazykom v pošvev-to môže byť celkom príjemné, ale iba zriedkavo sa to zhoduje s tým, čo si predstavuje žena pod pojmom orálny styk.

Bolo by to také isté, ako keby si ona vložila vaše vajcia do úst a čakala kedy sa urobíte.

Takže, jazyk musí ísť na klitoris!

Keď pred vami leží vaša priateľka na chrbte s roztiahnutými nohami a vy roztiahnete jej vonkajšie pysky (tie, na ktorých rastú normálne chĺpky), klitoris je približne tam, kde sa vnútorne pysky hore stretávajú: veľmi malý polkruhový gombík. Často ho ani nevidieť, pretože sa skrýva pod kožným záhybom.

A aj keby ste pri lízaní veľmi chceli mať svoju vlastnú peep show, vypnite svetlo a baterku dajte preč. Nemajte ani pripomienky ako napríklad: Tvoje pysky sú ale dlhé. Najlepšie bude, ak nebudete jej dierku vôbec komentovať. Radšej povedzte, že sa vám páči od hlavy až po päty.


Pozor


Niektoré ženy sú na klitorise také citlivé, že sa k nemu nedá jazykom ani len priblížiť, aj keď je oveľa mäkší ako prst. Veľa mužov totiž jazyk zaostrí a urobí tvrdším, čo väčšina žien nemá rada. Je lepšie, keď ho uvoľnite a lížete pekne poddajne a plocho. Takto aj dlhšie vydržite.

Nájdu sa ženy, ktoré potrebujú istý tlak. V erotických filmoch môžete často vidieť ako sa kundička saje a niekedy dokonca tak silno, že sa naťahujú vnútorné pysky. Muži to môžu radi vidieť, no ženy až tak nejasajú, lebo ich to fakt bolí. Ale sú typy žien, ktoré to potrebujú práve takto. Ale ony si o to povedia.


Kývať! Kývať!


Niekedy vidíte vo filmoch dobrý variant lízania. Herci trasú hlavou alebo prikyvujú. Vyzerá to síce hlúpo, ale má to dve výhody: za prvé, keď je jazyk bezvládny, iba ho necháte visieť a namiesto toho hýbete hlavou. Za druhé, je to zmena - je to iný pocit, ale veľmi príjemný.

Ako zistíte, čo chce vaša partnerka najviac? Poradíme malý trik. Píšte jazykom abecedu, veď viete kam. Nuž, na orgazmus sa to asi nehodí, lebo sa príliš často mení poloha jazyka, ale presne zistíte, ktoré pohyby sa partnerke páčia. Stoná vaša priateľka pri písmene M obzvlášť hlasno? Tak pri ňom ostaňte, až kým sa neurobí.


bottom of page