top of page

Sexujte o ôsmej večer!

Vedci si už dávnejšie všimli, že potešenie zo sexu závisí aj od toho, koľko je hodín.

6.00-8.00

Ona: Aj keď sa žena už prebrala zo spánku, jej organizmus, žiaľ, nie je na sex pripravený. Hladina melatonínu (spánkového hormónu) v krvi je vysoká, teplota tela sa po ukončení spánku nezvýšila (v noci trocha poklesne).

On: Väčšina mužov sa však práve v tomto čase nachádza na vrchole sexuálnej aktivity. Potrebuje sa povzbudiť a nabrať síl do nového dňa. Dlhšej intimity však nie je schopný. Rýchly sex je tak všetko, čo môžete očakávať.


8.00-10.00

Ona: Už sa celkom prebudila a je pripravená na sex. Hladina endorfínov - hormónov radosti - v jej krvi dosahuje teraz najvyššiu úroveň. Na to, aby sa vzrušila, nepotrebuje veľa času.

On: Bohužiaľ, muž je už pracovne naladený. Hladina testosterónu v krvi sa mu znížila a dosiahla normu. Preto je ho teraz dosť ťažko dostať do varu.


10.00-12.00

Ona: V tomto čase sú aktívne všetky ženské chuťové receptory. Práve teraz jej môže spôsobiť najväčšie potešenie orálny sex. Mimochodom, tohto druhu sexu je muž schopný vždy.

On: U mužov dominuje mysliteľská činnosť. Namiesto toho, aby sa pustil do sexu, bude o tom hodiny mudrovať, ale sám sotva prejaví aktivitu.


12.00-14.00

Ona: Jej aktivita dosahuje vrchol. Ale netýka sa to sexuality. V týchto hodinách žene ťažko padne uvoľniť sa a sústrediť na sex.

On: Je hravo naladený a s potešením zareaguje na akýkoľvek erotický nápad.


14.00-16.00

Ona: V tomto čase je jej organizmus maximálne pripravený na počatie. Ale na dlhé láskanie nie je ochotná. Rýchly, dokonca až trocha tvrdý sex - to je to, čo teraz potrebuje.

On: Približne okolo štvrtej hodiny začína mužský organizmus produkovať najkvalitnejšiu spermu. Ak teda rozmýšľate nad pokračovaním rodu, je na to najvhodnejší čas.


16.00-18.00

Ona: Väčšina žien nie je v tomto čase schopná aktívneho sexu. Ale nie je jej proti mysli partnerovo láskanie. Ak jej chcete urobiť radosť, masírujte ju a nežne hladkajte.

On: Pripravený na boj, aj keď neschopný dlhšej aktivity. Sexom sa potrebuje iba zbaviť únavy a negatívnej energie.


18.00-20.00

Ona: Je potrebné doplniť chýbajúcu energiu, preto je dobré sa navečerať. V tomto čase sú mimoriadne ostré sluchové vnemy. Je pripravená počúvať dlhé vyznania lásky a poklony na svoju adresu.

On: V tomto čase muž nie je schopný sexuálnych hier. Teraz môže rozmýšľať len o tom, ako ukojiť pocit hladu a o oddychu po večeri.


20.00-22.00

Ona: Najvhodnejší čas pre dlhé milostné hry. Je plná síl (ak neodmietla večerať) a pripravená vziať iniciatívu do svojich rúk. Najvhodnejší čas na experimenty v posteli.

On: Iba v tomto čase sa vaše sexuálne hodiny zhodujú.


22.00-0.00

Ona: Pred polnocou sa jej prudko zvyšuje hladina melatonínu. Organizmus postupne zaspáva, aj keď je žena zvyknutá chodiť neskoro do postele. Preto sa jej sexuálna citlivosť teraz znižuje.

On: Maximálne uvoľnený, bol by schopný venovať sa dlhému a vytrvalému láskaniu. Aby mohol ľahko zaspať, potrebuje sa zbaviť prebytočnej energie. Sexuálne hry sú na to mimoriadne vhodné (len keby bolo s kým...)


0.00-6.00

Ona: Jej organizmus potrebuje oddych. Ale láske sa možno venovať aj v polospánku. Okrem toho, mnohé ženy, ktoré predtým nedosahovali orgazmus, dosiahnu vrchol sexuálnej rozkoše práve v polospánku. Súvisí to s tým, že v spánku sú schopné úplne sa uvoľniť. Hlavne, aby partner nespal.

On: Hlboko spí a veľmi ťažko ho možno zobudiť.


bottom of page