top of page

7 sexi trikov


1. Okorenenie misionárskej polohy. Ak si pod zadok partnerka podsunie vankúš, nadvihne sa automaticky jej panva a uhol vniknutia sa zmení, takže to bude pre oboch ešte zmyselnejšie.

2. Urobí sa často príliš skoro? Žiadny problém! S metódou stop-štart môžete vyvrcholenie odďaľovať. Penis stimulujte tak dlho (buď manuálne, alebo prírazmi počas aktu), dokiaľ partner nezistí, že sa blíži ku "koncu". Potom na niekoľko sekúnd zastavte, a keď jeho vzrušenie opadne, môžete ďalej pokračovať. Spolu by to pre neho malo byť asi šesťkrát stop a štart pred tým, ako sa môže urobiť.

3. Takto môžu páry spoločne prežiť orgazmus: Úroveň vzrušenia u ženy rastie vo všeobecnosti pomalšie ako u mužov. Nežnou dodatočnou stimuláciou klitorisu to môžete urýchliť. Dá sa to ako v misionárskej polohe, tak aj vtedy, keď žena jazdí na mužovi alebo pri sexe odzadu.

4. Už ste počuli o PC svale? Nie? Tak to je potom najvyšší čas! Ten je totiž spoluzodpovedný za orgastické pohyby svalov a dá sa veľmi dobre vytrénovať. Tento sval obopína pohlavné orgány a vedie od prednej lonovej kosti až po kostrč. V sede sa dá celkom jednoducho stiahnuť a znovu uvoľniť. Ak budete PC sval trénovať každý deň niekoľko minút, postará sa o ešte intenzívnejšie orgazmy!

5. Trik, ktorým sa dá vagína zúžiť. Ona leží na chrbte, on kľačí pred ňou a tlačí jej kolená spolu dohora až k jej prsiam. Takto môže do nej pohodlne vniknúť a stiahnutými nohami docieli, že ho ona obopína ako úzka hadica.

6. Ženy s ťažkosťami pri orgazme, skúste to niekedy s guľôčkami lásky. Tieto guľôčky majú vo vnútri rotujúce stimulačné guľôčky, ktoré sa permanentne starajú o jemné vibrácie. Guľôčky sa zavádzajú do vagíny a intenzívne dráždenie sa postará o prvé orgazmy a optimálne vás pripraví na milostnú hru.

7. Ak má partner veľmi veľký úd, mal by sa pár vyhýbať niektorým polohám, iné sa na to zasa veľmi dobre hodia. Sex odzadu sa napríklad odporúča menej, keďže muž v tejto polohe preniká obzvlášť hlboko. V jazdeckej polohe však určuje žena, ako hlboko ho príjmejme. Aj lyžicová poloha-obaja na boku v ľahu-je vhodná, pretože hĺbka vniknutia je pri nej relatívne malá.

bottom of page